Brain Booster kapslid ajutöö toetuseks N32 (Läti)

10,00  (sisaldab KM-i)

Brain Booster kapslid toetavad närvisüsteemi ja vaimset funktsioneerimist, aidates parandada kognitiivseid võimeid ning energiavahetust. Lisaks aitavad need vähendada väsimust ja stressi, soodustades samal ajal lõdvestumist ja paremat une kvaliteeti.

Jaga infot sõbraga:

Niatsiin, riboflaviin (vitamiin B2) ja vitamiin B12 toetavad närvisüsteemi normaalset talitlust. Vitamiinid B2, niatsiin, B6 ja B12 aitavad kaasa normaalsele energiavahetusele. Niatsiin, folaat ning vitamiinid B6 ja B12 toetavad normaalset psühholoogilist funktsioneerimist. Samuti aitavad niatsiin, riboflaviin, B6 ja folaat vähendada väsimust ja kurnatust. Folaat ning vitamiinid B6 ja B12 toetavad immuunsüsteemi normaalset talitlust. Ginkgo Biloba ekstrakt soodustab kognitiivseid funktsioone ja vereringet, mis on seotud aju töö ja aktiivsusega. GABA (gamma-aminovõihape) on oluline neurotransmitter, mis aitab rahustada närvisüsteemi ja vähendada ärevust ning stressi. Samuti soodustab see lõdvestumist ja aitab parandada une kvaliteeti, kuna reguleerib närvirakkude ülierutuvust.

Koostisosad: gamma-aminovõihape (GABA), želatiin, kahehõlmikpuu (Ginkgo biloba) standardiseeritud ekstrakt, inuliin, vitamiin B3 (niatsiin), vitamiin B2 (riboflaviin), vitamiin B6 (püridoksiinvesinikkloriid), foolhape (pteroüülmonoglutamiinhape), vitamiin B12 (tsüanokobalamiin).

Päevane annus sisaldab: 1 kapsel %NRV* 
Gamma-aminovõihape 275,0 mg **
Ginkgo biloba 24%/6% standard extract (Ginkgo biloba) 60,0 mg **
Inulin – no less than 40,0 mg **
Vitamin B3 27,0 mg 168,75
Vitamin B2 2,4 mg 171,40
Vitamin B6 1,5 mg 107,14
Folate (folic acid) 150,0 µg 75
Vitamin B12 1,5 µg 60

(NRV – Nutrient Reference Value) – protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutel

*Päevane võrdluskogus täiskasvanutele (NRV%*)

Kasutamine: Täiskasvanutele 1 kapsel päevas.

Tootja: SIA Aptiekas Produkcija, Riia, Läti

Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana! Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatud kogust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Raseduse, imetamise, ravimite võtmise või terviseprobleemide korral konsulteerige enne tarvitamist tervisespetsialistiga.

Kasutusviis

Seespidine

Sulle võib meeldida ka…

Shopping Cart
Brain Booster kapslid ajutöö toetuseks N32 (Läti)
10,00  (sisaldab KM-i)
Scroll to Top